Zonnepanelen laten installeren

Onze
Zonnepanelen

Zonnepanelen laten installeren? Bij de Gebroeders Baard helpen we je graag verder! Naast de meest hoogstaande materialen en uitstekende vakmannen kiezen De Gebroeders Baard enkel voor de beste zonnepanelen en omvormers. Binnen deze topkwaliteit panelen heeft u nog wel keuze, namelijk uit Mono-, Poly- en Hoog rendement panelen.

Mono en Poly zonnepanelen klinkt als een gezellig bordspel, maar wat ermee bedoelt wordt, is het verschil in ligging van de kristallen veroorzaakt door het afkoelproces van het silicium wat in zonnepanelen word verwerkt.

Zonnepanelen laten installeren

Onze
Zonnepanelen

Goed voor de planeet, goed voor uw portemonnee. Zonnepanelen geven niet alleen een meevaller op de maandelijkse energierekening, maar ook uw woningwaarde stijgt aanzienlijk. Dit heeft alles te maken met het energielabel. Daarmee kunnen kopers en verkopers van huizen direct zien of een woning energiezuinig is, of niet.

Bij een energiezuinige woning krijgt de koper een lagere energierekening en geeft hij minder CO2-uitstoot. Dit type huizen leveren meer op in de verkoop en worden ook sneller verkocht. Niet geheel onbelangrijk en daarom ook als eerste genoemd bovenaan; met zonnepanelen maakt u een milieubewuste keuze.

Vraag een offerte aan!

Hoe werken
Zonnepanelen?

Er zijn veel soorten zonnepanelen, maar de werking is bij allen hetzelfde: een zonnepaneel bestaat uit heel veel zonnecellen, dit zijn kristallen die zijn ontstaan uit het smelten en daarna afkoelen van silicium. Deze kristallen geleiden stroom zodra er (UV)licht op valt. Er ontstaat dan een elektrische stroom tussen de positieve lading bovenop de cel en de negatieve lading onder de cel. Dat noemen we gelijkstroom. 

Gelijkstroom kun je niet direct gebruiken. Gelijkstroom moet worden
omgezet in wisselstroom door een zogenoemde ‘omvormer’. De wisselstroom is de stroom die u gebruikt voor uw verlichting, elektrische apparaten en wat al niet meer, maar wat nu als het een sombere regenachtige herfstdag is? Ook op bewolkte dagen
is er genoeg indirect zonlicht om de panelen hun werk te laten doen, echter op lange zonnige zomerdagen wekken ze natuurlijk het meeste stroom op!

Wanneer er op (een deel van) uw dak schaduw valt, bijvoorbeeld van een aanwezige s
choorsteen, of de boom uit de achtertuin, gaat de opbrengst van de panelen hard achteruit. Heeft u schaduw op uw panelen, ook al is dit maar een dagdeel, is het verstandig een of meerdere optimizers te laten plaatsen. Een Optimizer is een elektronische chip die de energieopbrengst van elk afzonderlijk zonnepaneel ultiem vergroot.

 

Contact

Wilt u meer informatie betreffende onze werkwijze, heeft u vragen of wilt u wellicht een offerte op laten maken? Neem dan contact op met ons, via onderstaande gegevens:

[email protected]
06 83134069

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.