Verduurzaming

Verduurzamen en dus besparen? De Gebroeders Baard biedt een totaaloplossing voor uw woning of uw bedrijf. Zo zijn wij naast het plaatsen van zonnepanelen ook gespecialiseerd in het installeren van laadpalen en zonnecollectoren. Tevens zijn wij het adres om uw woning te renoveren. Dit kan zowel voor nieuwbouw als voor bestaande woningen.

Duurzame
Airconditioning

Wellicht zou u het niet verwachten, maar ook met een airco kunt u verduurzamen. Deze kunnen wij ook bij u plaatsen.

Wanneer de Gebroeders Baard bij u zonnepanelen heeft gelegd, kunt u middels uw zelf opgewekte stroom de airco voeden. Deze blaast niet alleen lekker frisse lucht in de zomer, maar heeft ook de mogelijkheid warme lucht te verspreiden. U kunt uw woning al verwarmen naar maar liefst 24 graden. Zo hoeft u geen gas te gebruiken. Dit scheelt aanzienlijk in de energiekosten en draagt bij aan een beter energielabel.

Vraag een offerte aan!

Heatfans

Warme lucht verspreidt zich eenvoudiger door uw huis met de nieuwste innovatie: Heatfans. Wanneer de lucht zich makkelijker kan verplaatsen, warmt de ruimte sneller op en heeft u minder stookkosten. De Gebroeders Baard is enthousiast distributeur van deze handige gadget.

Met een energielabel kunt u zien hoe energiezuinig uw woning is. Bent u benieuwd welk energielabel uw woning heeft en wat u kunt doen om uw energielabel te verbeteren? Klik op de volgende link:

(https://energielabel.nl/woningen/zoek-je-energielabel)

Contact

Wilt u meer informatie betreffende onze werkwijze, heeft u vragen of wilt u wellicht een offerte op laten maken? Neem dan contact op met ons, via onderstaande gegevens:

[email protected]
06 83134069

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.