Breng het
Zonnetje in huis!

De Gebroeders Baard draagt sinds 2018 bij aan de verduurzaming van Nederland. Ons jonge ambitieuze bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een gerespecteerde partner in het verduurzamingstraject.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Onze
Zonnepanelen

Een van onze specialiteiten is het leveren en installeren van zonnepanelen. In deze groeiende branche onderscheiden wij ons door onze nette werkwijze en de scherpe offertes! Wij zijn een representatief en kundig team! Of het nu een megaproject is van duizenden panelen of 3 panelen op uw dakkapel, wij leveren op maat en met evenveel zorg.

Geen project is hetzelfde, wij kunnen u zodoende pas een scherpe aanbieding doen wanneer wij al uw wensen kennen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Milieubewust
 

Garantie
 

Kosten
besparend

Kwaliteit
 

Vraag een offerte aan!

Onze
werkwijze

In 6 simpele stappen:

U berekent uw prijs en tekent online de offerte, hiermee dient u deze in.

Wij nemen contact met u op en spreken mondeling of per mail een installatie
datum af en bespreken eventuele aanpassingen aan de offerte (als uit onze voorstudie bijvoorbeeld blijkt dat er toch schaduw op het dak valt of het dak te klein is voor het gewenste aantal zonnepanelen).

Ons installatieteam komt op de afgesproken datum en tijd bij u aan de deur. Onze elektricien gaat de omvormer plaatsen en de installateur(s) begeeft zich, middels een opgebouwde steiger of ladder, naar het dak om de draagstructuur te plaatsen.

De door u gekozen panelen worden op het dak gemonteerd, de bekabeling wordt naar binnen gebracht en aangesloten op de omvormer.

Wij installeren en activeren de app op uw telefoon of tablet, waarmee u na enkele uren de opbrengst van uw gloednieuwe eigen energiebron kunt monitoren.

De Zonnebroeders vertrekken en laten u achter met een schitterende installatie, een opgeruimde werkplek, een lagere energierekening en een grote glimlach. Dit lijkt ons het geschikte moment dat we de volledige betaling van u ontvangen.

Milieubewust

Natuurlijk bent u op de hoogte van het feit dat zonnepanelen milieubewust zijn! Maar, hoe zit dat nu ook alweer? Bij het opwekken van zonnestroom komen helemaal geen milieuvervuilende stoffen, milieubelastende middelen of broeikasgassen vrij! Het is een zogenaamd schoon proces.

Met een installatie van, pak 'm beet, 12 zonnepanelen bespaart u maar liefst 1800 kilo CO₂ per jaar! Dit staat gelijk aan het planten van 56 bomen! Iets wat u alsnog kunt doen natuurlijk, maar deze stap is een stuk eenvoudiger!

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er bij de productie van zonnepanelen wel wat CO₂ vrijkomt. Echter heeft u al binnen 2 jaar stroom opwekken middels een eigen installatie zoveel energie bespaard als er nodig was om de panelen te produceren! Aangezien de minimale levensduur van een zonnepaneel 25 jaar is, bent u tenminste 23 jaar het milieu actief aan het ontlasten.

Garantie

De Gebroeders Baard garanderen een goede en veilige installatie. Nu hoeft u ons niet te geloven op onze blauwe ogen, want in het contract staan natuurlijk een aantal voorwaarden.

Zo bieden we een fabrieksgarantie en vermogensgarantie van 25 jaar op de panelen en een bemiddeling vanuit ons om een goede afwikkeling te kunnen bewerkstelligen. Dit geld voor de gehele minimale levensduur zonnepanelen.

De Gebroeders Baard bieden in tegenstelling tot veel andere bedrijven ook een systeemgarantie van 2 jaar. Dit wil zeggen dat als er onverhoopt iets mis is met het systeem, wij kosteloos langskomen om het probleem te herstellen.

Enkel in het geval van zware stormen, overstromingen (dit valt onder overmacht) of als het defect aantoonbaar is veroorzaakt door u als consument, bijvoorbeeld bij een verbouwing, vragen wij hier een vergoeding voor.

Kwaliteit

De Gebroeders Baard staat voor kwaliteit. Kwaliteit in de producten, want alleen de beste zonnepanelen met het hoogste rendement kopen wij in, maar ook kwaliteit in de installatieteams.

Onze teams zijn goed opgeleid en werken verantwoord en veilig en gaan deugdelijk met uw eigendommen om. Zij ruimen keurig op en zorgen dat u aan het einde van de dag met een grote glimlach naar uw dak en energierekening kunt kijken!

U kunt op ons rekenen voor deskundig advies en een persoonlijke benadering. Heeft u ergens vragen over of wilt u even overleggen kunt u altijd contact met ons opnemen!​

Kosten besparend

Energieprijzen fluctueren natuurlijk enorm. Door een zonnepaneleninstallatie op uw dak te laten plaatsen, wordt u eigenlijk uw eigen energiebedrijf.

Niet meer afhankelijk van derden. Zelfs zonder de huidige belachelijk hoge energieprijzen bespaart u al snel zeker 850 euro per jaar!

Bovendien betaald u voor een installatie van bijvoorbeeld 5400,- euro slechts 4500,- euro. Hoe dat kan? De belastingdienst geeft u de 21% btw op zonnepanelen namelijk ook nog eens terug!

Wat vinden klanten?

Mr en Mevr van Haaster
één jaar geleden
Read More
Keurig werk en hele fijne werkmannen! Het wachten meer dan waard! We hebben een energierekening van precies 0!
Evy
2 jaar geleden
Read More
Zeer tevreden. Plaatsen van de zonnepanelen verliep snel en vlekkeloos. Het resultaat is al helemaal top met diezelfde middag al flink wat opgewekte kWh!
Tobias
2 jaar geleden
Read More
Eerlijke prijzen en prima vakmannen. Goede communicatie en snelle installatie. Voor vragen achteraf altijd zijn ze nog altijd bereikbaar.
Ans
2 jaar geleden
Read More
Dik tevreden over de offerte en het plaatsen. Zonder poespas, duidelijke afspraken gemaakt. Ze zijn snel maar zorgvuldig. Denken mee over het hele proces en geven eerlijk advies.
Previous
Next

Contact

Wilt u meer informatie betreffende onze werkwijze, heeft u vragen of wilt u wellicht een offerte op laten maken? Neem dan contact op met ons, via onderstaande gegevens:

[email protected]
06 83134069

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.